NederlandsDeutschEnglish
Zeilen met de Vrijheid en de Alexandra 
schip_zeilend.jpg

Zeilschip de Vrijheid

Op de Waddenzee of IJsselmeer zeilen met de klipper Vrijheid is een sensatie. Met de wind vol in de zeilen is het letterlijk genieten geblazen. De klipper de Vrijhied is o.a. te huur voor dagtochten, meerdaagse zeiltochten, bedrijfsuitjes en familieweekenden. Ook voor populaire festivals als Oerol, Sail Amsterdam, Vlootdagen Den Helder of de Ronde om Texel hijsen wij graag de zeilen!

Historie klipper de Vrijheid

De tweemastklipper Vrijheid is in 1889 gebouwd als zeilend vrachtschip. Jarenlang werden biertransporten in de zuidelijke Nederlanden gevaren. Later is de klipper Vrijheid omgebouwd tot een comfortabel charterschip. Tegenwoordig is klipper de Vrijheid een comfortabel zeilschip met zeven tweepersoonshutten. Het gemoedelijke dagverblijf vormt de entourage voor gezellige avonden, aan dek bevindt zich een veilige kuip.

Droogvallen, wadlopen en zeilen bij nacht!

De schipper is naast enthousiast zeiler ook gediplomeerd wadloopgids. Hij deelt graag de betovering van het Wad met al haar facetten zoals droogvallen, wadlopen en zelfs zeilen bij nacht. Andere mogelijkheden zijn een natuurreis op het Oostwad of het verkennen van de Waddenzee in de wintermaanden. Aan boord van de Vrijheid wordt u één met het mooiste natuurgebied van Nederland.

Klipper de Vrijheid huren?

Genieten van een schitterende zonsondergang? Op zoek naar zeehonden? Of 'gewoon' lekker actief zeilen op de Waddenzee of het IJsselmeer? Neem dan contact op met Wadcharter.nl. Zij vertellen u graag de mogelijkheden!

De Vrijheid

Vrijheid op TV!

Vrijheid was de ster in het jeugdprogramma Huisje Boompje Beestje.

[meer]

contact

Wadcharter
T:(+31) (0)6 51 586 008
T:(+31) (0)6 13 509 847
info@wadcharter.nl
rianne@wadcharter.nl